Persondata oplysninger

Samtykkeerklæring

Jeg giver hermed samtykke til, at Oldtimerløbet må indsamle mit navn, E-mail, telefon nummer og billeder. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde samtykket.

Jeg accepterer samtidig, at Oldtimerløbet kan behandle personoplysninger om mig som nærmere anført i disse vilkår og betingelser og den tilhørende persondatapolitik.

Vilkår og betingelser

Datapolitik

Du accepterer, at Oldtimerløbet, den frivillige forening Broager-Graasten Lions Club, CVR-nr.
34764484 (herefter "OT”) behandler dine personoplysninger afgivet i forbindelse med tilmelding, konkurrencer, deltagelse i arrangementer eller nyheder, jf. ovenfor, i henhold til denne datapolitik og i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning. Hvis du ikke kan acceptere dette, skal du undlade at meddele os samtykke.
2.1 Hvilke personoplysninger behandler OT?
OT indsamler E-mail og navn, telefonnummer og portrætlignende billeder ved og under deltagelse samt henvendelser til OT.
2.2 Hvad bruger vi dine personoplysninger til?
Vi kan bruge dine personoplysninger til at:
- udsende nyhedsbrev
- Publicere deltagerlister
- Publicere Oldtimerbladet
- Nyheder via hjemmeside og socialemedier eks. Facebook og LinkedIn

2.3 Hvem modtager dine personoplysninger?
Vi kan videregive dine personoplysninger til:
- forretningspartnere med henblik på at kunne udsende nyhedsbreve og deltagerlister.

2.4 Hvor lagres dine personoplysninger?
Personoplysningerne lagres på servere i Danmark. Nogle personoplysninger administreres af tredjemand (databehandler), som opbevarer og behandler personoplysninger på OTs vegne i henhold til denne Datapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata. Vi opbevarer kun personoplysningerne, så længe det er nødvendigt i forhold til de oplyste formål ovenfor. 

2.6 Hvordan beskytter vi personoplysninger?
Vi har i overensstemmelse med persondatalovens regler truffet de fornødne tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at dine personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab. Vi opbevarer personoplysninger på vores egen eller en af vore forretningspartneres sikre servere.

2.7 Adgang til oplysninger
Du kan få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger, skal du skrive til os på adressen: lions@oldtimerlobet.dk , du kan få urigtige oplysninger korrigeret eller slettet.

3. Yderligere information
Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores datapolitik, eller til hvordan vi bruger dine personoplysninger, kan du kontakte os på adressen Broager-Graasten Lions Club, c/o Benno Kay, Ballebrovej 5 B, 6400 Sønderborg.

G-6S38WJDZ4L