Biltema

Årets biltema til Oldtimerløbet er: Bilernes bil - Ford A

FORD A - bilernes bil

Årets biltema til Oldtimerløbet 2019 hedder Ford A - bilernes bil, fordi det var Ford der for alvor satte samlebåndsproduktionen i verden og dermed sikrede en eksplosiv udbredelse af automobiler i starten af 1900 tallet.

Heldigvis finder Ford modellerne stadig mange venner og det er en stor fornøjelse at Oldtimerløbet kan give plads til de entutiastiske ejere og deres flotte biler midt på oldtimerpladsen.

Ford A klubben har meldt deres deltagelse i Oldtimerløbet i år, og vi glæder os utrolig meget til at præsentere dem som årets biltema. 

Andre deltagere og ikke mindst publikum kan se frem til en paradeopvisning af disse herlige automobiler fra det forrige århundrede.

Glæd dig bare - det bliver stort.

Oldtimerløbet er en tradition


For Karin og Gunnar Nielsen fra Aabenraa, er deltagelse i Oldtimerløbet en tilbagevendende tradition som de med deres smukke Ford A Roadster ofte har stillet op til start med.


Køb Startnummer her

TEMAER - noget for din klub?

Mercedes-Benz Klub Danmark


Mercedes-Benz Klub Danmark mødte talstærkt op med en bred vifte af bilmodeller.
Andre temaer har været Jaguar, Volvo, MG, Nimbus, VW, racerbiler m.fl.

Hvert år har Oldtimerløbet et biltema og et MC tema som vi med omhu udvælger til arrangementet.

Er jeres klub interesseret i, at blive årets tema til Oldtimerløbet indenfor 2-hjulede eller 4-hjulede køretøjer, hører vi meget gerne fra jer.
I skal helst have et jubilæum at fejre på et eller flere køretøjer og modeller. Vi forventer at klubberne stiller med mindst 15 - 20 biler/MC så temaområdet fyldes.

Vi tilbyder samlet opstilling på temaområderne og plads til jeres klubtelt.
Ved samlet køb af startnumre til Oldtimerløbet, kan I få fortløbende numre på jeres køretøjer, og køre i samlet flok ud på løbsdistancen.
Temaer annonceres her på sitet og i Oldtimerbladet så vidt muligt.

Oldtimerudvalget forbeholder sig ret til at udvælge det tema som passer bedst til Oldtimerløbet.

Men vi siger under alle omstændigheder velkommen til klubberne og løsgængerne og ønsker alle en rigtig god fornøjelse til Oldtimerløbet.

Ring eller skriv til: Rune Søndergård, mobil: 22 33 09 55.
inform@websight.dk